lördag 6 mars 2010

okay everybody, everyone.

planerna gick åt skogen. vi var på bion och den var absolut sevärd. varken mer eller mindre. tycker att det hade kunnat vara lite mer 3D-effekt (om man nu, som många andra, alltid måste klaga på något!). naturen i filmen var fantastisk och figurerna roliga. som sagt, sevärd.

matlagningen som stod på schemat skiter sig då vi käkade på MAX efter bion. gott.
planerna för städningen och gardinbytena osv kommer att gå åt skogen då det blir utgång ikväll igen. ALL IN ikväll igen med andra ord. ska möte upp rebecka och elin i helsingborg. kan bli bra det där!

gårdagen tillbringades med malin, lolita och kära frida. vi gick och åt på tycho där vi åt tychobiff. gott som fan. sedan begav vi oss hem till malin där vi drack vin och försökte lösa gårdagens världsproblem; hur vi skulle ta oss in till helsingborg samt hur vi skulle ta oss ifrån helsingborg. det löste sig kom vi fram till kl 03.30 inatt. bra där! i helsingborg gick vi till cardinal, där var det öppet, men ändå stängt. inget folk alls! vi mötte upp madeleine och elin och gick till utposten där det bara fanns en massa chip-choppare. vad tänker vissa människor när dem tar på sig vissa kläder..."dessa vita sandaler med en låg, tjock kilklack i plast är skitsnygga, och dem blåa och rosa pärlorna gör dem ännu finare!". efteråt stack vi tillbaka till cardinal där vakten rekommenderade oss att sticka till harrys istället. sagt och gjort. kvällen blev bra. riktigt bra.

nu ska jag välja kläder.

over and out, igen.

1 kommentar:

  1. Vad kul att du läser min blogg lite då och då. Alltid trevligt med nya läsare :) Hoppas allt är bra med dig. Kram Hanna

    SvaraRadera